Romige eiersalade met gepofte tomaat en geroosterde ham

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill. Snijd met een eiersnijder de eieren in plakjes en halveer deze. Meng de crème fraîche met de mayonaise, mosterd, melk, zout, peper en de helft van de bosui. Schep het ei er luchtig door. Kruis de tomaten aan de onderkant in. Zet ze op een bakplaat, bestrijk ze met olijfolie en strooi er tijm, zout en peper over. Leg de plakken ham erbij. Rooster de tomaten en ham 4-5 minuten onder de hete grill. Keer de ham na 2 minuten even om. Serveer de eiersalade, bestrooid met de rest van de bosui en tuinkers met de tomaten en de ham erbij.

Romige eiersalade met gepofte tomaat en geroosterde ham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept