Romeinse salade met tomatendressing

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Giet de pasta af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Rooster of roerbak de paprika's, courgette en uiringen in de olijfolie in een grillpan of een wok. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge hete koekenpan. Meng en pureer de ingrediënten voor de dressing.
  • 2 Schep de geroosterde groenten, hamreepjes en tomatendressing door de pasta. (Voeg eventueel wat extra olijfolie toe.) Bestrooi de salade met pijnboompitten en basilicum.

Romeinse salade met tomatendressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken noordzeetong
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse quinoasalade met amandel
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalencocktail met mango
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept