Roggesandwich met koolsalade en rosbief

4
15 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de zuurkool af met koud water en knijp heel goed uit. Hak de zuurkool fijn, vermeng met de rozijnen en pecannoten. Klop een sausje van de mayonaise en zure room en breng op smaak met wat zout en peper.
  • 2 Bestrijk 4 sneetjes roggebrood met het sausje en beleg met de rosbief. Maal er wat peper over en verdeel de koolsalade erover. Dek af met de andere boterhammen en snijd ze doormidden. Serveer direct.
  • 3 Geef er grove mosterd bij.

Roggesandwich met koolsalade en rosbief is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept