Romeins rundvlees uit de oven

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Leg het vlees in de ovenschaal. Meng balsamicoazijn, olijfolie, zout en peper en oregano. Bestrijk het vlees met dit mengsel en laat 15 minuten intrekken.
  • 2 Verwarm de gezeefde tomaten, bouillon en rode wijn zonder te koken en giet dit mengsel op het vlees. Schuif het gerecht met deksel in het midden van de oven. Stoof het vlees in circa 2,5 uur gaar. Voeg de sjalotjes, tomaten en knoflook de laatste 30 minuten toe. Serveer het gerecht met de plakjes mozzarella erop en bestrooid met peterselie.15 minuten marineren; 2,5 stoven

Romeins rundvlees uit de oven is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sophia Loren's spiesjes met mozzarella en ansjovis
20 min Snack
Bekijk recept
Romeins Gebakken Mosselen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept