Roompudding met cranberry-sinaasappelsaus

1
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in ruim koud water. Breng de melk met het vanillestokje of de vanillesuiker tegen de kook aan en laat 5 minuten trekken. Schraap boven de melk het merg uit het vanillestokje, voeg de suiker toe en los deze al roerende op. Los, van de warmtebron af, de goed uitgeknepen gelatine op in de melk. Laat de melk afkoelen tot lobbig. Klop de slagroom stijf en spatel deze door het melkmengsel. Spoel de puddingvorm om met koud water en giet de vla erin. Zet deze minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven.
  • 2 Pureer voor de saus de cranberrycompote met sinaasappelsap en kaneelpoeder. Stort de pudding op een schaal en giet de saus eromheen.

Roompudding met cranberry-sinaasappelsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Roompudding uit Piemonte
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjespudding met espressosiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandel-roompudding Met Chocolade
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Amandel-roompudding Met Chocolade
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept