Rosbief met krieltjessalade en sinaasappeldressing

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de rosbiefplakjes in een cirkel op 4 borden.
  • 2 Kook de krieltjes beetgaar, giet ze af en laat goed uitlekken. Schep de bosui door de lauwe krieltjes. Klop de ingrediënten voor de dressing. Meng de dressing door de krieltjes. Schep de krieltjessalade in het midden van de rosbief. Garneer de rand van de borden met plukken tuinkers met een kerstomaat erop.Hoofdgerecht voor 4 personen/Lunchgerecht voor 6 personen

Rosbief met krieltjessalade en sinaasappeldressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Mini-boontjessalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde aubergines met sinaasappeldressing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met gerookte zalm en sinaasappeldressing
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept