Rosbiefrolletjes met gazpachodressing en geroosterde pistaches

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de dressing (dit kan een dag van tevoren). Pureer daarvoor de ingrediënten voor de dressing tot een gladde saus. Snijd de onderkant van de asperges en kook de asperges beetgaar. Leg plakjes rosbief naast elkaar. Strooi er zout en peper over. Verdeel daarover (gehalveerde) asperges en vorm er rolletjes van. Rooster de noten in een droge hete koekenpan. Leg de rosbiefrolletjes op de borden. Giet de dressing eromheen. Strooi de noten erover en garneer met een pluk sla.
  • 2 Asperges kunnen worden vervangen door haricots verts en pistachenoten door pijnboompitten.

Rosbiefrolletjes met gazpachodressing en geroosterde pistaches is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst met gedroogde vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanille-ijs met gedroogde aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Japanse rosbiefrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige rosbiefrolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Salade met rosbiefrolletjes
30 min-
Bekijk recept
Rosbiefrolletjes met artisjok
10 min Voorgerecht
Bekijk recept