Rucolastamppot met feta en kruidencroutons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de aardappelen op met water en zout en kook ze gaar. Verwarm ondertussen de olijfolie met de knoflook en peper op lage stand tot de olie begint te geuren. Schep de knoflook en peper uit de olie en houd apart. Bak de blokjes brood in deze geurige olie goudbruin. Schep ze uit de pan en leg ze op een stuk keukenpapier. Giet de aardappelen af en voeg de rucola, knoflook, rode peper en de warme olijfolie uit de pan toe. Stamp alles grof en breng goed op smaak met zout en peper. Schep de feta erdoor. Serveer de stamppot met de knoflookcroutons.

Rucolastamppot met feta en kruidencroutons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde groenten met buffelmozzarella en kruidencroutons
Bijgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met roquefort
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wortel en spitskool met kruidencroutons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Met Gebraden Kipfilet, Komkommer En Kruidencroutons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rucolastamppot met mosterdkarbonades
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met rode uienchutney
30 min-
Bekijk recept
Knapperige rucolastamppot met runderrookvlees
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde champignons met rucolastamppot
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept