Rucolasalade met geitenkaasbolletjes

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster het sesamzaad licht in een droge hete koekenpan. Meng peper door de geitenkaas. Vorm, met 2 theelepels, bolletjes van de geitenkaas. Strooi de paprikapoeder en het sesamzaad over 2 borden. Rol de geitenkaasbolletjes eerst door de paprika en dan door de sesam. Bewaar ze tot gebruik op kamertemperatuur. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 2 Verdeel de rucola of veldsla over 4 borden. Sprenkel de helft van de dressing erover. Leg de geitenkaasbolletjes op de salade en sprenkel de rest van de dressing erover.

Rucolasalade met geitenkaasbolletjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenbrood met geitenkaasbolletjes lunch
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ovenbrood met geitenkaasbolletjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Italiaans kaasplankje
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Radijsjessalade met peer en geitenkaasbolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met zalm uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rucolasalade met runderreepjes
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept