Rundvleessalade met pikante dressing

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de komkommer, schil deze in de lengte in strepen met een dunschiller. Snijd er plakjes van 1/2 cm van en halveer deze. Meng ze met de rosbief, uiringen, rode peper en de helft van de bieslook.
  • 2 Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de sla over 2 borden of een schaal. Schep de komkommer/rosbiefsalade erop en sprenkel de dressing erover. Strooi de rest van de bieslook erover.
  • 3 Vervang de rosbief eens door reepjes gerookte zalm (Vismarine).Neem in plaats van witte wijn in de dressing 1 eetlepel sesamolie en 2 eetlepels arachide- of zonnebloemolie.

Rundvleessalade met pikante dressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pikante Rundvleessalade
10-20 min -
Bekijk recept
Thaise Rundvleessalade
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Pesto Rundvleessalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleessalade
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept