Salade met gegrilde peer en krokante parmaham

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de plakjes parmaham naast elkaar op een met bakpapier bekleed ovenrek. Bak de ham in circa 10 minuten krokant. Neem de plakken uit de oven, laat ze afkoelen en breek ze in stukken. Snijd ondertussen de peren doormidden en haal het klokhuis eruit. Snijd de helften in dikke plakken en bestrijk ze met een beetje olie. Verwarm de grillpan voor en gril de plakken peer aan beide kanten mooi bruin. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Meng de walnoten met de sla en de dressing en verdeel dit over vier borden. Verdeel de plakken peer en de parmaham erover en maal er nog wat peper over.
  • 3 Neem in plaats van parmaham ontbijtspek.

Salade met gegrilde peer en krokante parmaham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept