Sat manis daging

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de ui, knoflook, ketoembar en djinten fijn in een vijzel of pureer ze grof in de keukenmachine. Voeg ketjap, zout en olie toe en roer tot een marinade. Leg de vleesblokjes er minimaal 15 minuten in. Week de satéstokjes even in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen. Rijg het vlees aan de stokjes. Bewaar de marinade. Verhit de ovengrill of een grillpan en rooster de saté goudbruin. Bestrijk ze eventueel tijdens het roosteren nog eens met de bewaarde marinade.

Sat manis daging is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal Goreng Daging
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Rendang
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk-auberginespies
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept