Schnitzel met camembert, honing en witte wijn

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sla de schnitzels goed plat tussen een velletje vershoudfolie. Bestrooi ze aan beide kanten met zout, peper en tijm en bestuif ze met bloem.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm de helft van de boter en bak de schnitzels op hoge stand in korte tijd aan beide kanten bruin. Neem ze uit de pan en leg ze in een wijde ovenschaal. Verdeel de camembert, honing en amandelen erover. Bak de schnitzels circa 10 minuten in de oven. Roer ondertussen het aanbaksel in de pan los. Giet de wijn erbij en laat dit op middelhoge stand in circa 5 minuten inkoken. Draai de warmtebron laag en voeg de rest van de boter al roerende toe. Giet de saus over de schnitzels en warm nog 5 minuten mee in de oven. Serveer het vlees met een flinke schep van de saus.
  • 3 Lekker met spinazie.

Schnitzel met camembert, honing en witte wijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept