Slavinken met ananas en paksoi

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de slavinken met zout en peper. Laat de ananas uitlekken en vang het vocht op. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de slavinken goudbruin en gaar in 12 minuten. Voeg de ui toe en bak deze even mee. Schep het vlees uit de pan en houd het warm. Voeg de ananas bij het bakvet en bak 2 minuten. Giet het ananassap en de bouillon erbij en voeg de ketjap en sambal toe. Verhit intussen de rest van de olie en roerbak hierin de paksoi 2-3 minuten. Voeg zout en peper toe. Bind de saus licht met allesbinder of aangelengde maïzena. Serveer de slavinken met de saus en de paksoi.

Slavinken met ananas en paksoi is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slavinken met bietjes, prei en krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept