Snel gebakken biefstuk met lente-ui

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de biefstukplakjes om met maïzena, 1 eetlepel olie en zwarte peper en laat het vlees 10 minuten staan. Zet de rijst op en kook deze gaar.
  • 2 Zet de wok op de hoogste stand en verwarm hem 1 minuut voor. Schenk er 5 eetlepels olie in, draai deze rond in de wok tot de olie heet is. Roerbak de knoflook 10 seconden. Voeg dan de biefstukplakjes toe en roerbak, nog steeds op een hoge stand, 20 seconden. Schenk de beide sojasauzen langs de rand van de wok erbij en schep direct daarna de biefstukplakjes met een schuimspaan uit de pan. Voeg 100 ml water en het bouillon­tablet toe en breng dit aan de kook. Schep de roerbakmix bij de saus in de wok en verhit het geheel op halve stand al omscheppend 5-7 minuten. Zet weer op hoge stand, schep de biefstukplakjes en de lente-ui in de wok, voeg de sesamolie toe, meng het door elkaar en serveer het gerecht op borden.bereidingstijd is exclusief 10 min. marineren
  • 3 Vervang de roerbakmix door 1 prei in ringen, 1 rode ui in ringen en 200 gram champignons in plakjes.

Snel gebakken biefstuk met lente-ui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met limoen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept