Spaghetti met munt, doperwten, peterselie, citroen en parmaham

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de doperwten circa 2 minuten in een laagje kokend water met zout. Spoel ze onder koud water af en laat ze uitlekken in een vergiet. Breng een grote pan water met wat zout aan de kook. Verwarm de olijfolie en fruit hierin de sjalotten in circa 5 minuten glazig en goudbruin. Boen ondertussen de citroen schoon en rasp een theelepel van de schil af. Pers een halve citroen uit. Voeg de parmaham en citroenrasp toe aan de sjalotten en bak 2 minuten mee. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg een eetlepel citroensap en de erwten toe aan de ham en de sjalotten en verwarm nog een paar minuten. Schep de kruiden en spaghetti erdoor en laat er al doorscheppend de boter in smelten.

Spaghetti met munt, doperwten, peterselie, citroen en parmaham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept