Spaghetti met ovengedroogde tomaatjes en knoflookolie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een stuk bakpapier op een bakplaat en leg hierop de tomaatjes met de snijkant naar boven. Bestrooi ze met zout, suiker en de gedroogde kruiden en besprenkel ze met olijfolie. Laat de tomaatjes in circa 50 minuten drogen in het midden van de oven. Verwarm de knoflook, basilicum en olie zachtjes circa 4 minuten tot de knoflook licht begint te bruisen. Laat de knoflook niet bruin worden anders wordt de olie bitter.
  • 2 Kook de spaghetti in water met zout beetgaar en giet af. Schep de spaghetti en tomaatjes door de knoflookolie en serveer direct.exclusief 50 minuten oventijd

Spaghetti met ovengedroogde tomaatjes en knoflookolie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflooksoep met geroosterde aardappel
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept