Spaghetti met verse tomatensaus en knoflookcroutons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes. Meng de tomatenblokjes, ui en knoflook. Verhit de olijfolie en smoor hierin het tomatenmengsel. Voeg de azijn, de basilicum en zout en peper toe. Laat zachtjes 10 minuten stoven. Kook intussen de pasta beetgaar.
  • 2 Sprenkel voor de croutons olijfolie over het brood en wrijf de gepelde knoflook over de sneetjes. Snijd het brood in blokjes en bak die in ongeveer 10 minuten in de oven krokant. Schep de tomatensaus over de pasta. Verdeel de croutons en de geraspte kaas erover.

Spaghetti met verse tomatensaus en knoflookcroutons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met zelfgebakken knoflookcroutons en citroendressing
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makkelijke caesarsalade met tomaat
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept