Spaghetti met romige gehaktballetjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het brood circa 10 minuten weken in de melk. Prak het brood fijn en vermeng het met het gehakt. Kruid het gehakt naar smaak, rol er kleine balletjes van en laat die in de koelkast afgedekt een uurtje opstijven.
  • 2 Verwarm een eetlepel boter en bak de balletjes in twee porties rondom bruin. Roer het aanbaksel in de pan los en voeg de rest van de boter en het fijngesneden spek toe. Voeg na een minuut de bloem toe en roerbak heel kort tot de bloem van de bodem loslaat. Voeg de bouillon en crème fraîche toe en breng de saus al roerende aan de kook. Laat de saus wat inkoken en breng eventueel verder op smaak. Leg de balletjes in de saus en laat nog een paar minuten mee warmen. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de balletjes. Garneer eventueel met basilicum.1 uur koelen
  • 3 U kunt het spek ook weglaten.

Spaghetti met romige gehaktballetjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept