1 Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Kook de tuinbonen in circa 2 minuten beetgaar. Spoel er koud water over en laat uitlekken.
2 Verwarm de olijfolie, fruit hierin de ui en voeg de knoflook, tijm, ansjovis en courgette toe. Roerbak dit 5 minuten en voeg de asperges de laatste 2 minuten toe. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Schep vervolgens de spinazie en tuinbonen erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Schep de spaghetti door de groenten en verdeel over 4 borden. Bestrooi met basilicumblaadjes, peper en Parmezaanse kaas.
3 Vervang de tuinbonen door diepvriesdoperwten.
Spaghetti met tuinbonen, courgette en spinazie is een recept van PLUS
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)