Speklapjes met abrikozenglazuur

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de abrikozenjam zonder te koken in een pannetje (of in de magnetron, zonder deksel 2 minuten op 400 Watt). Meng de jam met de sojasaus, olie, knoflook en gemberwortel. Rol de speklapjes op en rijg ze aan de stokjes. (Week de houten stokjes even in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen.) Lak de speklapjes met het abrikozenglazuur. Rooster ze 5-6 minuten op een hete barbecue en keer ze af en toe om.

Speklapjes met abrikozenglazuur is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Perentaart met abrikozenglazuur
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Varkensribstuk Met Abrikozenglazuur
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
VARKENSRIBSTUK MET ABRIKOZENGLAZUUR
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spare Ribs Met Abrikozenglazuur
30-60 min -
Bekijk recept

Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept