Suikerbroodsterren met bosvruchten en speculaasroom

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de sneetjes suikerbrood licht. Snijd of steek de sneetjes in de vorm van een ster. Ontdooi de bevroren vruchten of maak de verse vruchten schoon. Leg de broodsterren op de borden met de bosvruchten er omheen. Meng de koek kruimels door de lobbig geklopte crème fraîche en serveer deze speculaasroom op de broodsterren.
  • 2 Neem in plaats van suikerbrood rozijnen- of notenbrood en vervang de koekkruimels door 1 theelepel speculaas- of koekkruiden.

Suikerbroodsterren met bosvruchten en speculaasroom is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

IJs met speculaasroom en warme kersen
10 min Nagerecht
Bekijk recept
speculaasroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept