Superzachte aardappelvenkelpuree

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in ruim water met zout gaar in circa 20 minuten. Verwarm tegelijkertijd de olijfolie in een koekenpan en smoor hierin de venkel met de knoflook in circa 15 minuten zacht. Breng dit op smaak met zout en peper. Giet de aardappelen af en laat ze even uitstomen. Pureer ze in een pureeknijper of met een stamper en giet de warme olijfolie van de venkel erbij. Klop de melk erdoor en breng de puree verder op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Schep ten slotte de venkel en knoflook erdoor en serveer direct. 

Superzachte aardappelvenkelpuree is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelvenkelpuree Met Paddenstoelen En Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Superzachte Schouderkarbonades
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept