Sukadelapjes met sinaasappel en sjalotjes

6
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met bloem gemengd met zout, peper en kruidnagelpoeder. Verhit de olie en bak hierin het vlees aan beide kanten bruin. Schep het vlees uit de pan en bak de sjalotjes in het bakvet. Voeg sinaasappelsap, bouillon en 2 eetlepels honing toe en verwarm. Leg het vlees erin en stoof met het deksel 2 uur of tot het vlees zacht is. Bind het gerecht eventueel met allesbinder of aangelengde maïzena. Bak de sinaasappelplakken kort aan in de rest van de honing. Serveer het sukadevlees met plakken sinaasappel. Lekker met aardappelpuree en rode kool.

Sukadelapjes met sinaasappel en sjalotjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met chorizo-tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met kool en sukadelapjes
3u50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderstoofschotel
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukade met witte bonen en snijbonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept