Sukadevlees met gember en steranijs

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem met komijn, kruidnagel, zout en peper. Bestuif hiermee de sukadelappen. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui, knoflook en gember. Voeg het vlees toe en braad het even aan. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe. Breng aan de kook en stoof zachtjes 2 uur. Verwijder de steranijs en laurier.
  • 2 Het sukadevlees is heerlijk met rodekool met rozijnen. Stoof 500 gram gesneden rodekool, 1 gesnipperde ui, 75 gram rozijnen, sap van 1 citroen, 40 gram boter, zout, 2 laurierblaadjes, 4 kruidnagels en 150 ml water gedurende 25 minuten.

Sukadevlees met gember en steranijs is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met courgettelinten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme kruidenwijn met sinaasappel
20 min-
Bekijk recept

Sukadevlees met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukadevlees met koek en appel
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukadevlees in rodewijnsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukadevlees Met Cantharellen Onder Bladerdeegdeksel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept