Tagliatelle met arrabiatasaus van ansjovis, knoflook en rode peper

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een grote pan water met wat zout aan de kook. Verwarm de olijfolie en laat de ansjovis en knoflook hierin zachtjes smelten zonder bruin te worden. Voeg de pepertjes en de tomatenblokjes toe en laat de saus circa 5 minuten pruttelen tot ze wat dikker is. Breng de saus indien nodig op smaak met zout. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Neem de pepertjes uit de saus en schep de saus met de peterselie door de pasta.

Tagliatelle met arrabiatasaus van ansjovis, knoflook en rode peper is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept