Tagliatelle met gerookte forel, asperges en peultjes

1
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle met zout beetgaar. Kook de peultjes 2 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Verhit de olijfolie. Roerbak hierin de asperges en knoflook 3 minuten. Voeg de peultjes toe en bak nog 2 minuten. Meng de citrusrasp door het groentemengsel. Schep de afgegoten tagliatelle, forel, mozzarella en 1 eetlepel dille erdoor en verwarm. Serveer het gerecht met de rest van de dille en partjes limoen.

Tagliatelle met gerookte forel, asperges en peultjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept