Tagliatelle met gegrilde kip en pijnboompitten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge hete koekenpan en zet ze apart. Snijd de kip horizontaal in dunne plakken. Meng de kipkruid-en met de olie en wrijf hiermee de kipfilet in.
  • 2 Verwarm de grillpan en gril de kipfilet in een paar minuten aan beide kanten mooi bruin, blus af met citroensap en laat de boter erin smelten. Maal er als laatste wat peper over. Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar, voeg de laatste 2 à 3 minuten de doperwten toe en giet alles af. Snijd de kipfilet in stukken en schep deze samen met de citroenjus door de tagliatelle. Serveer op borden en bestrooi met de pijnboompitten.

Tagliatelle met gegrilde kip en pijnboompitten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept