Zoek
Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus
4
15 min
PLUS
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g tagliatelle
200 ml crème fraîche (Melkan) of kookroom
2 blikjes zalm, uitgelekt
8 gedroogde tomaten op olie, in reepjes
4 eetl. groene pesto
zout en versgemalen peper
1 cherrytomaten/kerstomaten, gehalveerd (1 bakje)
Bereiding
1
Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm intussen de crème fraîche met zalm, tomaat en pesto. Schep eerst de uitgelekte pasta door deze saus en daarna de kerstomaatjes.
Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept