Tagliatelle met verse tomaat, spek en basilicum

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie en bak het spek en de ui op middelhoge stand in circa 5 minuten lichtbruin. Voeg de tomatenpuree en tomatenblokjes toe en bak nog 5 minuten op lage stand mee tot de saus gaat binden. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar. Giet af en schep samen met de basilicum door de saus.

Tagliatelle met verse tomaat, spek en basilicum is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept