Tartaar met gebakken appel en ketjapsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de boter en bak hierin de appelschijven aan beide kanten lichtbruin. Schep ze uit de pan en houd ze warm onder aluminium­folie.
  • 2 Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Verhit de rest van de boter en bak het vlees 2 minuten per kant. Schep de tartaartjes uit de pan. Roer knoflook en ketjap door het bakvet. Serveer de warme appelschijven op de tartaartjes en giet de saus erover.
  • 3 Lekker met gebakken aardappels en tomatensalade.

Tartaar met gebakken appel en ketjapsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Saté van rundergehakt
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderfilet in honing-ketjapsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaucijzen in ketjapsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept