Thaise mosselen met sojadip

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder kapotte mosselen of openstaande mosselen die na een stevige tik niet sluiten. Doe de mosselen in een grote pan. Boen de limoen of citroen schoon en rasp de schil. Pers de vrucht.
  • 2 Voeg bij de mosselen limoen- of citroen­rasp en -sap, sjalotjes, rode pepers, Thaise vissaus, bosui en koriander. Dek de pan af met een deksel en kook, onder af en toe omschudden, de mosselen circa 5 minuten op een hoge stand tot de schelpen open zijn. Meng de ingrediënten voor de dip. Serveer deze dipsaus bij de mosselen.

Thaise mosselen met sojadip is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommer-sojadip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Japanse côte de boeuf
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kipkluifjes met sojadip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde scampiballetjes met zoete sojadip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept