Timbaaltje van zalm, garnalen en roomkaas

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de roomkaas met een garde los en schep de bieslook en de garnalen erdoor. Breng het op smaak met zout en peper. Bekleed de timbaaltjes met huishoudfolie. Snijd de zalm in stukjes en bekleed de timbaaltjes ermee. Verdeel de kaas-garnalenmassa over de timbaaltjes en druk de inhoud goed aan. Dek de timbaaltjes af en zet ze koel weg.
  • 2 Roer de ingrediënten voor de saus door elkaar en voeg zout en peper naar smaak toe. Stort de timbaaltjes op een bord. Snijd de kerstomaatjes kruislings in. Garneer de timbaaltjes met de tomaatjes, de veldsla en een paar sprietjes bieslook en serveer de saus erbij.

Timbaaltje van zalm, garnalen en roomkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat-ricottatimbaaltjes
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische stoofschotel met cacao
2 uur-
Bekijk recept
Quinoa met gegrilde courgettes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtimbaaltje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept