Timbaaltjes van tonijn en komkommer

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de komkommer goed en snijd beide kanten recht af. Maak met een kaasschaaf lange plakken en leg deze plat op een schaal. Besprenkel de komkommerplakken met de azijn en maal er zout en peper over. Laat dit intrekken. Laat de tonijn uitlekken en prak dit fijn met de roomkaas. Meng de bosuitjes en peterselie erdoor tot een smeuïg geheel en breng op smaak met zout en peper. Bedek kleine glaasjes met een of meerdere repen komkommer door deze erin te rollen en goed tegen de zijkanten aan te drukken. Vul de komkommer met het tonijnmengsel en druk goed aan. Laat dit in de koel-kast afgedekt een uurtje opstijven (of maak de timbaaltjes een dag van tevoren). Stort de timbaaltjes op een klein bordje en serveer met toast.+ ca. 1 uur opstijven

Timbaaltjes van tonijn en komkommer is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Panna cotta classica
30 min Nagerecht
Bekijk recept