Toast met paprika en makreel

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de sneetjes brood elk in 4 driehoekjes. Meng 3 eetlepels olijfolie met 1 teentje knoflook en kwast de sneetjes brood hiermee in. Leg ze op een ovenrooster en bak ze in 10 minuten goudbruin en droog. Laat ze afkoelen. Dit kan een dag van tevoren, bewaar ze in een trommel. Stoof de paprikareepjes 20 minuten in 2 eetlepels olijfolie met de tomaatblokjes met vocht en wat zwarte peper. Laat afkoelen. Verdeel het makreelvlees in kleine stukjes en meng deze met de crème fraîche, peterselie (bewaar wat voor het garneren), citroensap en de rest van de knoflook. Bewaar de gestoofde paprika en het makreelmengsel tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 2 Verdeel de gestoofde paprika over de toastjes en schep op elk een lepel van het makreelmengsel. Maal er nog wat zwarte peper over en garneer met peterselie.24 stuks

Toast met paprika en makreel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept