Tonijntartaar met bosui en ansjovis

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten behalve de zwarte olijven luchtig door elkaar, vul kleine glaasjes of amuselepels met het mengsel en garneer met een zwarte olijf.
  • 2 Hak of snijd de tonijn in kleine blokjes.Hapje of amuse voor 8 personen of voorgerecht voor 4 personen
  • 3 Vervang de vijfkruidenpoeder door één eetlepel gehakte koriander (vers of diepvries).

Tonijntartaar met bosui en ansjovis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tonijntartaar
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar met Thaise smaken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Christer’s Tartaar ‘Greek Mix’ en tonijn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept