Tortellini met champignons en walnotensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tortellini met zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de champignons met zout en peper. Verwarm de kookroom met de melk en week het brood erin. Meng het brood met kaas, knoflook en de rest van de olijfolie. Klop alles goed door elkaar tot een romige saus. Voeg peper toe en roer de walnoten erdoor. Verwarm de saus zachtjes zonder te koken. Giet de saus over de pasta en verdeel de paddenstoelen erover.

Tortellini met champignons en walnotensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoen met walnotensaus en rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Walnotensaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met walnoten-speksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met walnotensaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept