Toscaanse paddenstoelenbouillon

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel of veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes of repen. Verhit de olijfolie in een soeppan en bak hierin de knoflook met de paddenstoelen 2 minuten. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 5 minuten. Kook intussen de ravioli of tortellini en giet deze af. Boen de citroen schoon. Snijd van de helft ervan reepjes van de schil en pers de vrucht. Voeg een beetje citroensap bij de soep. Leg de ravioli of tortellini in diepe warme borden en giet de paddenstoelenbouillon erover. Garneer met reepjes citroen en blaadjes basilicum.

Toscaanse paddenstoelenbouillon is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met paddenstoelen uit Umbrië
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerd ei in paddenstoelenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tompoes van paddenstoelen
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenbouillon met shiitakes en omeletreepjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept