Vanille panna cotta met rood fruit

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water. Breng de slagroom met het vanillestokje aan de kook en laat dit zachtjes 5 minuten koken. Los de suiker op in de warme room en haal deze van de warmtebron. Haal het vanillestokje eruit, schraap met een mesje het merg eruit en roer dit door de room. Knijp de gelatine goed uit en roer deze door de room. Laat alles enkele minuten afkoelen, roer dan de melk erdoor en schenk het mengsel in de bakjes. Laat dit minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Dit kan een dag van tevoren.
  • 2 Maak de vruchten schoon. Stort de panna cotta op bordjes, leg de vruchten eromheen en garneer met munt.
    Voorbereiding
    stijd ca. 20 min. Koelen 3 uur.

Vanille panna cotta met rood fruit is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept