Varkensbrochette met peterseliesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep olijfolie, sap en rasp van de citroen, zout, peper, gemberpoeder en cayennepeper of paprikapoeder door het vlees. Rijg de blokjes vlees aan de spiesen. Verwarm een grill of grillpan voor en verwarm tegelijkertijd de frituurolie. Gril het vlees 12-15 minuten en keer het regelmatig om. Meng intussen yoghurt met knoflook, peterselie, peper en zout. Bak de friet. Serveer de brochettes met de friet, peterseliesaus en sla met vinaigrette of slasaus.

Varkensbrochette met peterseliesaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta in tonijn-peterseliesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittewijn-peterseliesaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaartje met peterseliesaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en krieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensbrochette op z'n Provençaals
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensbrochette met limoenmarinade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige varkensbrochette, tomaat en mozzarella
0 min
Bekijk recept
Varkensbrochette Op Z'n Provenscaals
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept