Varkensfilet met groentecurry en noten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 eetlepels olie in een wok en fruit hierin de sambal oelek, kerriepoeder en gewelde kruiden. Roerbak de ui, sperziebonen en paprika 3 minuten mee. Voeg courgette, kokosmelk en bouillon toe en stoof zachtjes 10 minuten. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de rest van de olie en bak hierin het vlees goudbruin. Voeg een klein scheutje water toe en gaar het vlees in 3-4 minuten. Rooster de pinda’s in een droge hete koekenpan. Serveer de curry bij het vlees en strooi de noten erover.
  • 2 Vervang voor vegetariërs het vlees door blokjes tofoe en bak deze met de groenten mee.Neem in plaats van sambal oelek sambal badjak of sambal manis.

Varkensfilet met groentecurry en noten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept