Varkenshaas met geroosterde kerstomaat en olijven

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak het lichtbruin in een klontje boter met de helft van de olie. Zet het vlees daarna 10-12 minuten in de warme oven. Voeg de rest van de olie en boter bij het bakvet, fruit hierin de knoflook en bak de kerstomaatjes even mee. Schep de olijven erdoor en verwarm ze mee. Serveer het vlees op warme borden en schep de tomaatjes en olijven eromheen. Garneer met blaadjes basilicum.
  • 2 • Vervang varkenshaas door kalfsoesters.• Rooster plakken rauwe ham in een droge hete koekenpan krokant en leg deze op de vleesmedaillons.

Varkenshaas met geroosterde kerstomaat en olijven is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept