Varkenslapjes met gebakken appel en tijm

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de appelpartjes met citroensap.Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de helft van de boter en bak hierin de varkenslapjes goudbruin en gaar in 15 minuten. Kook intussen de aardappelen en wortelen. Haal het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Voeg de rest van de boter bij het bakvet en bak hierin de appelpartjes met de tijm lichtbruin. Schep de appel uit de pan. Blus het bakvet af met appelsap. Giet de bouillon erbij en kook iets in. Bind de saus met het aangelengde aardappelmeel. Serveer de varkenslapjes met de appel en de saus bij de aardappelen en de wortelen.

Varkenslapjes met gebakken appel en tijm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept