Vegetarische bollen met aubergine, olijven en feta

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de aubergineplakken met zout en zet ze even apart. Snijd de broodjes horizontaal doormidden en hol ze iets uit. Zet ze 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Bestrijk alle helften met de tapenade. Verdeel over één helft de slareepjes. Dep de aubergineplakken droog. Bak of rooster ze samen met de paprikarepen in een scheutje olijfolie. Pers de knoflook erboven. Verdeel de groenten met de olijven en feta over de onderste broodhelft. Sprenkel er citroensap over en strooi er peterselie of basilicum op. Leg de bovenste broodhelft erop.

Vegetarische bollen met aubergine, olijven en feta is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept