Venkelchutney met koriander

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder zo nodig de buitenste bladeren van de venkel en snijd de venkel in blokjes van 1 cm.
  • 2 Verhit de olie en smoor hierin de venkel 4-5 minuten. Meng de gesmoorde venkel met de rest van de ingrediënten en laat dit afkoelen. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de chutney in de jampot of een schaaltje.4 porties

Venkelchutney met koriander is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept