Vis, groenten en vlees gegaard in kruidige kippenbouillon

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de aangelengde bouillon met de rest van de ingrediënten aan de kook en laat zachtjes een half uur trekken. Zeef de bouillon, breng eventueel op smaak met zout of ketjap en breng opnieuw aan de kook. Verdeel de vis, vlees en groenten in kleinere stukjes en rangschik ze per soort op een schaal.
  • 2 Doe de heldere, kokende bouillon over in een (Chinese) fonduepan en zet die boven een brander. Gebruik fondue­mandjes om de stukjes vis, vlees en groenten in de bouillon te garen.

Vis, groenten en vlees gegaard in kruidige kippenbouillon is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept