Vis uit de oven met geroosterde tomatentopping

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng de boter met de ansjovis, olijven en knoflook. Spoel de visfilet af en dep goed droog met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de vis in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met wat zout en versgemalen peper en bedek met vlokjes van de ansjovisboter. Leg de plakken tomaat er dakpansgewijs op en bestrijk ze met een kwastje olijf­olie. Bedek de tomaten met de helft van de basilicumblaadjes. Bak de vis in circa 20 minuten gaar. Garneer met de rest van de basilicum.

Vis uit de oven met geroosterde tomatentopping is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Heilbotfilet met tomatentopping
20 min-
Bekijk recept
heilbotfilet met tomatentopping en kreeftensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met tomatentopping
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterd Brood Met Paprika, Tomaat En Geitenkaaskrullen.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept