Visspiesje met rauwe ham en bosui

8
0 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd 250 gram (ontdooide) kabeljauw, koolvis of zalm in blokjes. Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met paprikapoeder. Snijd een bosuitje in stukjes van 1 cm. Rol de stukjes vis met stukjes bosui in rauwe ham en rijg ze aan kleine spiesjes. Bak ze aan tafel rondom krokant en lichtbruin.

Visspiesje met rauwe ham en bosui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Gestoomde visballetjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gourmet met vis
< 20 min -
Bekijk recept