Vlaamse gemarineerde ribjes

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de spareribs in stukken van 6 ribjes. Verwarm de ingrediënten voor de marinade en leg de ribbetjes er minimaal 8 uur in. Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 2 Bereiden:Schep de ribbetjes uit de marinade. Giet de marinade in een pannetje en kook deze in tot de helft over is. Dep het vlees droog met keukenpapier. Bak de ribbetjes vooraf in een pan even rondom bruin. Leg ze vervolgens naast elkaar in een braadslee of ovenschaal en giet er een beetje van het marinadevocht op. Gaar ze circa 50 minuten in het midden van de oven. Voeg af en toe marinadevocht toe. Rooster de noten in een droge hete koekenpan lichtbruin. Serveer de ribjes op een schaal en strooi de noten erover.marineren 8 uur.

Vlaamse gemarineerde ribjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pittig-zoete ribjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensribbetjes Op Chinese Wijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme / Koude Spareribs
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dikke Poorsop
30-60 min -
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept