Vruchtensalade met yoghurt-perziksaus

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ananas in plakken. Schil deze en verwijder de harde kern van de vrucht. Verdeel het vruchtvlees in blokjes. Snijd een kapje van de meloen, schep de pitten eruit en vorm bolletjes met de meloenboor of verdeel het vrucht­vlees in blokjes. Hol de meloen goed uit met een spitse lepel.
  • 2 Schep de verse vruchten voorzichtig door elkaar. Vul de meloen ermee. Meng de honing door de yoghurt. Giet de saus over de vruchtensalade en garneer met blaadjes munt of citroen­melisse.
  • 3 Vervang de magere perzik­yoghurt eens door vanille­yoghurt halfvol (Melkan), magere yoghurt aardbeien, bosvruchten of kers/rode bes (Melkan).Koop eens 2 kleine meloenen, halveer deze en serveer ze als eenpersoonsnagerecht.

Vruchtensalade met yoghurt-perziksaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pasta Met Varkenshaas En Perziksaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlappen Met Oosterse Perziksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Bitterkoekjespudding Met Perziksaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige vruchtensalade
15 min, voorbereiden 10 min, wachten 15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische vruchtensalade met limoenroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept